Boeiende verhalen

Mediavisie Zorg heeft de werkenbij-site en medewerkers-video’s ontwikkeld. Tegelijk met de lancering zijn de social mediakanalen gerestyled en templates voor maandelijks social media content ontwikkeld in de vorm van korte quotes, bumpers, teasers en animaties.

Klant:

Atlant

Tools:

Website
Werkenbij-video’s
Campagne

Werkenbij-campagne
De werkenbij-campagne wordt crossmediaal uitgezet via social media, met reclameborden op straat en biscoopcommercials in de regio.
Speeddate sollicitaties
In deze campagne zijn drie video’s gemaakt met bewoners en verwanten waarin zij de oproep doen aan nieuwe medewerkers om een keer te komen daten met de bewoners van een van huizen bij Atlant. In de korte video’s vertellen de bewoners iets over zichzelf en wat ze zoeken bij de kandidaten.
Verhalen uit de praktijk

Om te zorgen voor optimale conversie is door Mediavisie Zorg de website werkenbijatlant.nl ontwikkeld. Deze snelle landingspagina bestaat naast informatie over Atlant vooral uit videoverhalen met bewoners en medewerkers. Bezoekers van de site kunnen zich inschrijven voor workshops en solliciteren op vacatures. De sollicitaties zijn gekoppeld met recruitment-systeem van Atlant. Daarnaast kan ook direct contact gelegd worden via de chatfunctie.

"Verwondering is belangrijk, omdat het het startpunt is van ontwikkeling."

Hedwig de Vries
Directeur behandeling en begeleiding
Direct beeld van de organisatie
Met het inzetten van recruitment-video’s worden sollicitanten niet alleen geïnformeerd maar ook geïnspireerd. Door het vertellen en laten zien van bijzondere en boeiende verhalen krijgt de sollicitant een direct beeld van de organisatie. Verhalen en beelden worden veel makkelijker verwerkt dan teksten. Sollicitanten krijgen een kijkje op de werkvloer, maken kennis met toekomstige collega’s en kunnen zo beter inschatten of ze passen in de nieuwe werkomgeving en er match is met de bewoners en de toekomstige collega’s

Ook op een inspireerde manier nieuwe collega's werven?​

Bel of mail met Rene
Reitzema
Creative director

Wij werken voor

Contact

Als je geïnteresseerd bent in een van onze oplossingen, aarzel dan niet om contact op te nemen